aboutus

JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd

JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd JF Sheet Metal Technology Co.,Ltd
1 2 3 4
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες: JF
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~200
Ετήσιες πωλήσεις: 3000000-8000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

JF η Co. τεχνολογίας μετάλλων φύλλων, ΕΠΕ κυρίως για τους πελάτες παρέχει τον αποδοτικό και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό αυτοματοποίησης μηχανημάτων, τα μέρη ακρίβειας και τα συστατικά, όλα τα είδη μερών και εισαγωγής μετάλλων και το exportbusiness της υπηρεσίας, και παρέχει τα πλήρη σύνολα γενικών λύσεων σύμφωνα με την απαίτηση πελατών.

 

Η επιχείρηση έχει προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό εμπειρίας, καινοτόμο πνεύμα της ομάδας σχεδίου, της υπάρχουσας επαγγελματικής ομάδας σχεδίου, του ειδικευμένου τεχνικού προσωπικού επεξεργασίας, όλων των ειδών που και του εξοπλισμού δοκιμής, CNC machiningcenter, έξοχη τέμνουσα μηχανή λέιζερ 100, έξοχη CNC κάμπτοντας μηχανή 100, MURATA CNC εξοπλισμός μηχανικής επεξεργασίας διατρήσεων andother, αλλά του alsoprovide όλα τα είδη ηλεκτρικής συγκόλλησης και του injectionservice, για να παρέχει στους πελάτες την υψηλή αποδοτικότητα και υψηλός - εξοπλισμός ποιοτικής αυτοματοποίησης για να θέσει στερεά θεμέλια. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για να συνεργαστούμε, για να δημιουργήσουμε λαμπρό!

JF η Co. τεχνολογίας μετάλλων φύλλων, ΕΠΕ που δημιουργείται το 2007, βρίσκεται στην ακτή της όμορφης πόλης Taihu Lakein Wuxi, καλύπτει μια περιοχή περίπου 3000 τετρ.μέτρων. Επιχειρησιακό πεδίο: εξοπλισμός αυτοματοποίησης, ακρίβεια που επεξεργάζονται στη μηχανή, πλαστικά μέρη, επεξεργασία και συνέλευση, και η παραγωγή των διάφορων προϊόντων, της εισαγωγής τεχνολογίας και της επιχείρησης εξαγωγής. Αυτή τη στιγμή στα υφαντικά μηχανήματα η βιομηχανία είναι μια πολύ καλή φήμη, το προϊόν στην εγχώρια αγορά έχει καταλάβει το ορισμένο μερίδιο, και εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία Σιγκαπούρη, την Τουρκία και άλλες χώρες.

 

 

Επιχειρησιακή φιλοσοφία: η επιχείρηση ιδρύθηκε στην αρχή του πνεύματός μας «ποιότητα, υπηρεσία, έννοιας αξίας», στη ζήτηση στην αγορά ως οδηγός, για να παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία για το σκοπό.

Από την αγορά πρώτης ύλης στην τεχνολογία παραγωγής και επεξεργασίας και την ποιοτική διαχείριση, ο αυστηρός έλεγχος, επέτυχε πλήρως τα εθνικά πρότυπα πιστοποίησης, και πέρασε το ISO9001: πιστοποίηση του 2008. Από το πρόγραμμα προϊόντων, η έρευνα και η ανάπτυξη, ο ποιοτικός έλεγχος, η διαχείριση παραγωγής στη συσκευασία προϊόντων και η μεταφορά και otherlinks θα είναι με τους πελάτες για να διατηρήσουν μια μεγάλη έκταση της επικοινωνίας, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι λογικές προτάσεις του πελάτη μπορούν να μετασχηματιστούν στις οδηγίες της επιχείρησης, σε όλες τις πτυχές της επιχείρησης για να είναι αποτελεσματική εφαρμογή. EPR η διαχείριση παραγωγής, για να επιτύχει την εύκαμπτη παραγωγή, στην προϋπόθεση της εξασφάλισης της ποιότητας, ο μέγιστος βαθμός ικανοποιεί τις ανάγκες πελατών.

 

Πολιτιστική ιδέα: «πραγματικός, πρωτοποριακός και καινοτόμος» είναι η πολιτιστική ιδέα μας. Μόνο με τη χρησιμοποίηση ο πραγματικός θα μάθουμε να προσαρμοζόμαστε στην ανάπτυξη της κοινωνίας μας και η επιχείρησή μας, θα είμαστε σε θέση να εργαστούμε καλά μόνο μια συνεχής ανάπτυξη μπορεί να μας εμπνεύσει για να υπερβεί μας. Μόνο από το constantinnovation μπορούμε να έχουμε μια δυναμικότερη και ανταγωνιστική δυνατότητα.

 

Έννοια ταλέντου: κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η επιχείρηση εμμένει πάντα στη «λαϊκή» έννοια. Σταθερά πιστεύουμε ότι το ταλέντο είναι το κύριο σώμα όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων, και το ταλέντο ελίτ είναι στη συγκεκριμένη πολιτιστική ατμόσφαιρα της επιχείρησης στην καλλιέργεια και την κατάρτιση. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει περισσότερους από 50 υπαλλήλους, που περιλαμβάνουν περισσότερους από 5 σχεδιαστές, τεχνικό προσωπικό υπηρεσιών. Μερικά από το προσωπικό μέσω της επιχείρησης (εσωτερικής/εξωτερικής) κατάρτιση και οι προσπάθειές τους, από την πρώτη θέση στη διοικητική θέση. Οι επιχειρήσεις για να καλλιεργήσουν το ταλέντο, και το ταλέντο θα προωθήσουν με τη σειρά και θα προωθήσουν την ανάπτυξη της επιχείρησης. Σεβόμαστε το ταλέντο, προσοχή για το ταλέντο, πιό ενδιαφερόμενο για τη αύξηση και ανάπτυξη των ταλέντων. Είμαστε δεσμευμένοι στη αύξηση και ανάπτυξη των ταλέντων να παρέχουμε ένα πρώτης τάξεως εργασιακό περιβάλλον και η πολιτιστική ατμόσφαιρα, είναι εδώ όχι μόνο μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη της κατάρτισης προσωπικού, αλλά και μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη και την επέκταση της επιχείρησης. Τέλος, για να προωθήσει την ανάπτυξη του μεμονωμένου ταλέντου και της επιχείρησης για να επιτύχει το μέγιστο win-win!

 

 

 

-02-
Ιστορία

Η επιχείρηση αυξάνεται μέχρι τώρα ήδη μετά από 10 έτη. Δέκα έτη ιστορίας, εμπορικοί περιορισμοί, οικονομικές κρίσεις. Όλες οι δεσμές τρόπων, όλος ο τρόπος που η αύξηση, άφησε την επιχείρησή μας στον ωριμότερο δρόμο. Και η εσωτερική διοικητική μέθοδος και η βελτίωση της τεχνολογίας προϊόντων έχουν συσσωρεύσει μια ορισμένες ωριμότητα και μια πτώση.

 

 

-03-
Υπηρεσία

        Η επιχείρησή μας αποτελείται από πολλά εργαστήρια επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένου του καταστήματος παραγωγής, το πιέζοντας κατάστημα, φορμάροντας κατάστημα, κατάστημα λήξης, κατάστημα μετάλλων φύλλων, ενώνοντας στενά κατάστημα, cold-rolling διαμορφώνοντας το κατάστημα, το κατάστημα λέιζερ, και το ψεκάζοντας κατάστημα σκονών. Έχουμε επίσης την ομάδα Ε&Α μας. Έχουμε νοθεψει τις εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν CNC τους Τύπους διατρήσεων, τέμνουσες μηχανές λέιζερ, CNC κάμπτοντας μηχανές, ψαλίδες, διατρήσεις 8T σε 160T, CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, τόρνοι, μηχανές άλεσης, τέμνουσες μηχανές καλωδίων, αλέθοντας μηχανές, μηχανές διατρήσεων, που τρυπούν τις μηχανές, κρύος-σύροντας τις μηχανές, μηχανές συγκόλλησης, προστατευμένες αέριο μηχανές συγκόλλησης, οξυγονοκολλητές σημείων, μηχανές καρφώματος πίεσης και laminators.

 

 

-04-
Η ομάδα μας

Η επιχείρηση έχει μια ομάδα των επιχειρηματιών που αποτελούνται από τα υψηλής μόρφωσης και υψηλής ποιότητας ταλέντα. Ομαδικά συμμετέχουσα στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, η επιχείρηση έχει βεβαιώσει τη γρήγορη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου από τη 10η επέτειό της, συσσωρευμένη πλούσια εμπειρία σε λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου τροφίμων, και έχει διαμορφώσει ένα επιστημονικό σύστημα διαχείρισης. Τα μέλη ομάδας είναι νέα και ενεργητικά, καινοτόμα και γενναία να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις. Έχετε ένα λογικό της κοινωνικής ευθύνης, είναι πρόθυμος να βελτιώσει το καθεστώς της βιομηχανίας αρτοποιείων της Κίνας, συμβολή.

Στοιχεία επικοινωνίας